Ons verhaal

Ieder administratiekantoor start vanuit een basis. Mijn basis is een HBO bedrijfsinformatica en bedrijfseconomische achtergrond, waarbij de administratie altijd het uitgangspunt is geweest. Mijn voornaamste werkervaring ligt in het op orde brengen van de administratie, waarbij alle beschikbare cijfers voor de ondernemer worden omgezet naar bruikbare informatie. Een heldere analyse en interpretatie van de cijfers, en een optimale strategie voor de ondernemer bepalen zijn daarbij van groot belang.

Voor ondernemers, door een ondernemer

De stap om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan komt door mijn drive om andere mensen te helpen in hun onderneming. Ondernemers assisteren en met plezier de onderneming verder uitbouwen is voor mij een grote stimulans. De meeste ondernemers hebben behoefte aan ondersteuning op administratief gebied, zodat zij dan meer tijd kunnen besteden aan de leuke zaken van hun eigen onderneming. Omdat plezier in het werk belangrijk is om de noodzakelijke prestaties en ambities waar te kunnen maken, wil ik graag een bijdrage leveren met mijn kennis en expertise. Zo help ik ondernemers blijvend succesvol te zijn in hun grootste kwaliteit; ondernemen!

Ondernemen is samenwerken

Ik wil voor de ondernemers altijd goed bereikbaar blijven, daarbij luister ik aandachtig naar de problemen en uitdagingen die ondernemers ondervinden. Samenwerken is altijd mijn uitgangspunt, zo kan ik ondernemers optimaal bijstaan in de beslissingen die zij continue als ondernemer moeten nemen. Het belang van de klant staat voorop, uiteraard zorg ik er voor dat de administratie op orde is. De informatie moet volledig zijn, duidelijk en altijd zo up to date mogelijk beschikbaar. Startende ondernemers maar ook ondernemers met een personeelsbestand van tien tot vijftien personen kunnen prima terecht bij OAMKB Meppel - Ruinerwold. Aan alle aspecten die de administratie vraagt kan ik voor deze doelgroep volledig invulling geven.

Digitaal ondernemen

Vanwege mijn ruime ervaring op ICT gebied, verwacht ik ook veel ondernemers verder te kunnen helpen met de mogelijkheden die de digitale snelweg ze kan bieden, buiten de mogelijkheden die de ondernemer reeds inzet. Ondernemers zullen daar baat bij hebben, de digitale snelweg wordt immers steeds sneller en breder. Dat biedt ook meer mogelijkheden en kansen als ondernemer, met diensten die steeds beter zullen aansluiten op de wensen binnen de organisatie. Flexibiliteit en schaalbaar is daarbij het uitgangspunt; je kunt kiezen wat bij je past op basis van mogelijkheden die steeds blijven toenemen. Ik neem je er graag in mee, en sta de ondernemer bij in iedere stap naar een succesvolle toekomst.